Könyvvizsgálat:

A könyvvizsgálat cégünk egyik fo tevékenysége. Az éves beszámolók könyvvizsgálata a magyar számviteli eloírásoknak,valamint a nemzetközi eloírások irányelvei alapján történik. Az auditált beszámoló megbízható, és valós képet nyújt a megbízó,befektetoi és hitelezoi részére, megalapozott piaci döntések meghozatalához. Cégünk folyamatos és eseti megbízású könyvvizsgálatot végez. Az éves beszámolók könyvvizsgálata mellett, cégünk vállalja átalakulási vagyonmérleg,végelszámolási és felszámolási vagyonmérleg könyvvizsgálatát is. Vállaljuk egy- egy üzleti döntés elott álló cégek által igényelt átvilágítását, apport értékelését. Könyvvizsgálói véleményünket a függetlenség, és a minoség ellenorzési elvárások követelményei szerint készítjük el.

Könyvelés:

Cégünk vállalja a megbízói részére a magyar számviteli törvény eloírásai szerinti teljes köru könyvelését, nyilvántartásainak napra kész vezetését, számviteli szabályzatainak elkészítését. A könyvelés keretében az alábbi feladatokat vállaljuk: – Teljes köru könyvelés az átadott bank, pénztár, vevo, szállító és vegyes bizonylatok alapján – Befektetett eszközök analitikus nyilvántartása – Évközi adóbevallások elkészítése – Éves beszámoló elkészítése, a számviteli tv. szerint – Együttmuködés a vállalkozás könyvvizsgálójával – Könyvviteli tanácsadás. – A fizetendo adókról az esedékességnek megfeleloen kimutatás készítése. -A megbízó, és cégcsoportja által elvárt pénzügyi jelentések elkészítése, szükség szerint idegen nyelven is.

Adótanácsadás:

A mai változó és költségérzékeny gazdaságban célszeru minden vállalkozásnak az adózás kérdéseivel alaposan foglalkozni. Megfelelo adótervezés, és az adó törvények átfogó ismerete által, jelentos adó optimalizálást lehet elérni a vállalkozás mindennapos életében és elkerülhetok a fölösleges kiadások és bírságok. A sikeres üzleti élethez nélkülözhetetlen az adótanácsadás igénybevétele. Hiszen a szakszeru tanács nagyon sok fölösleges fejfájástól, büntetéstol, késedelmi- és egyéb fölöslegesen fizetett pótlékoktól óvja meg a vállalkozás tulajdonosait és felso vezetoit. Cégünk vállalja társasági adó, általános forgalmi adó, személyi jövedelem adó, és egyéb, a bérszámfejtéshez kapcsolódó adónemekben a tanácsadást. Együttmuködo partnerünkön keresztül üzletviteli tanácsadást is nyújtunk. Cégünk együttmuködik, az ország különbözo területén elhelyezkedo ügyvédi irodákkal, annak érdekében, hogy a tanácsadásunk során megbízóink kérdéseire minél szélesebb köru választ adjunk.

Bérszámfejtés:

Cégünk vállalja megbízóink teljes körű bérszámfejtését, amely szorosan kapcsolódik a könyveléshez. A bérszámfejtés szolgáltatásunk keretében az alábbi feladatokat végezzük:

*Munkavállalók havidíjas, órabéres, egyéb megbízási díjainak számfejtése
*Béreket terhelo adók, és járulékok kimutatásának elkészítése
*Adóbevallások elkészítés
*NYENYI adatszolgáltatás elkészítés
*Cafetéria rendszer nyilvántartás
*Számfejtés listáinak interneten keresztül történo továbbítása

A bérszámfejtést speciálisan erre a célra kifejlesztet szoftver segítségével végezzük